skip to Main Content
+45 43 99 46 00 info@protra-group.com

Film & TV

Vi har igennem mange år opereret i film- og TV-branchen, hvor vi er leverandøren af den velkendte khakifarvet filmtaske lavet i bomuldswebbing. Vi tilbyder filmtaskerne i forskellige modeller og størrelser, og så kan du få den med eller uden lommer.

 

Specifikationer om taskerne

Taskerne produceres i en kraftig og slidstærk bomuldswebbing med kraftige hanke og reguleringsspænder. Vi tilbyder også en tilhørende skulderpude, der let kan monteres på remmen for bedre komfort.

Hvis du gerne vil have tasken i sort, kan vi lave dem i sort Cordura-stof. Cordura er ikke så kraftigt som bomuldswebbingen, men den er stadig meget slidstærk og desuden vandtæt.

Du kan sagtens få firmanavn på. I så fald kan vi trykke eller brodere logoet i alle farver direkte på taskerne. Vi kan også opfylde de fleste ønsker, hvad end det er antal lommer, størrelser eller andet der afviger fra standard.

Se mere om vores udvalg i filmtasker her: Filmtasker

 

Vi kan også hjælpe dig med din næste opgave – også hvis du står og skal have lavet en specialløsning. Det er faktisk noget af det, vi er bedst til; at tænke ud af boksen

 

Vi laver løbende tasker til DR, TV2 og andre produktionsselskaber.

Ofte producerede produkter inden for branchen

Filmtaske
Bomuldsrem
Sandsække i PVC-dug
Stikpose i bomuld
Batteritaske
Back To Top