skip to Main Content
+45 43 99 46 00 info@protra-group.com

Broderisystue

Vi har vores eget maskinbroderi, hvor vi tilbyder brodering og logodesign på næsten alt salgs profil- eller arbejdstøj, tasker, kasketter eller diverse boligtekstiler.

 

Brodering er eksklusivt, pænt og holdbart

Brodering på diverse materialer bliver pænt og stærkt i udtrykket. Det er det en eksklusiv måde at fremvise dit firmanavn på – og det holder ofte længere i vask end andre logoformer.

 

Standartdesign eller specialdesign

Du kan enten vælge et standardmotiv eller en standardskrift fra vores kartotek, men du kan også få specialdesignet dit helt eget logo. Lad os endelig tage en snak, hvor vi sammen kortlægger, hvad du gerne vil have. Der findes mange forskellige broderinger, så det kun er fantasien, der sætter grænser.

Til broderiprogrammer modtager vi logoer i følgende filformater: .ai (Illustrator), .cdr (Corel Draw), .jpeg, .eps eller .bmp.

Priserne på broderingerne er naturligvis afhængig af type brodering, antal farver, antal sting og størrelse på brodering.

 

Lad os endelig tage en snak om mulighederne

Skal vi tage en snak om, om vi kan løse din opgave? Eller hvad mulighederne er? Så giv os endelig et kald. Vi er klar til at tilbyde både standartløsninger og specialdesigns. Hos os er det helt ok at tanke ud af boksen – det gør vi også.

Back To Top