Nyheder

Sandsæk for 100kg
Sandsæk

Sandsæk for 100 kg

Se vores nye sandsæk vi har lavet til Force Technology. Sækken er produceret i kraftig PVC-dug og solid webbing monteret med P-led for ophæng/løft.

Læs mere »
Sandsæk
Sandsæk

Sandsække til Roskilde Kommune

Denne gang har vi hjulpet Roskilde Kommune med sandsække, som blandt andet skal bruges i forbindelse med Roskilde Festival 2019. Sækkene vejer 15 kg og er produceret i slidstærk orange PVC og har to sejlring og reb til håndtag.

Læs mere »
Filter, Vlies
Filter Dipstick Aquaway

Filter Dipstick Aquaway

Vi har syet Dipstick filtre til Diesel Care AS. Filtrene bruges i forbindelse med udvinding af vand fra brændstof, således at man står tilbage med et rent produkt. Filtrene er syet at let vlies, som nemt lader brændstoffet passere igennem.

Læs mere »
Skæremaskine, PVC-dug, ZÜND
Skæremaskine

Se vores nye ZÜND skæremaskine

Så kører vores nye ZÜND skæremaskine. På den kan vi skære forskellige metervarer, PVC-dug, skum og plastic etc. Maskinen kan også lave opmærkninger, som vi efterfølgende syr efter. Se mere her

Læs mere »
Trekantskilte, stativ, hætte, Fors
Trekantskilt

Trekantskilte til Fors A/S

I denne uge har vi leveret disse flotte trekantskilte til Fors A/S. De sammenklappelige stativer er monteret med en pvc-hætte med print. Skiltet er nemt at klappe sammen efter brug og har en smart velcrolukning.

Læs mere »
Har du en forespørgsel til en opgave? - Så lad os hjælpe jer.