skip to Main Content
+45 43 99 46 00 info@protra-group.com

Her kan du følge med i, hvad der sker i Protra. Vi poster løbende om nye produkter, vores skræddersyede løsninger, eller at vi eksempelvis har investeret i en Zünd skæremaskine, som gør opskæring til en leg.

Kontakt os endelig, hvis du bliver inspireret, og lad os lave en løsning til dig.

Hesteble

Hesteble

Protra Group a/s har i samarbejdet med NC Horse Wellness udviklet en ny og mere robust Hesteble til både standard heste og en mindre til ponyer. Bleerne monteres på hesten inden motion på vandløbebånd for at forhindre afføring i vandet. Bleerne er slidstærke og nemme at montere. Efter brug kan selve bleen frakobles fra halsstykket og vaskes i en vaskemaskine - gerne i skånevaskepose.

Læs mere
sandsaekke til parasoller

Sandsække til parasoller

Vi laver sandsække, som kan bruges til alt inden for stormflodssikring, stabilisering af fly, testkørsel af motorkøretøjer og til brug for stabilisering af stativer, telte og afskærmninger, parasoller og lignende. Herunder ses en sandsæk lavet specielt til stabilisering af pavilloner. Sandsækken er produceret i slidstærk PVC-dug, som er svejset sammen. Sandsækken har slids, så den er nem at lægge omkring benene på pavillonen, og har håndtag for nem transport. Vi kan producere sandsække i forskellige farver og vi kan også trykke logo eller anden identifikation på.

Læs mere

Tasker til Professionshøjskolen Absalon

Til Professionshøjskolen Absalon har vi produceret disse praktiske tasker i slidstærk blå PVC. Taskerne har snørelukning, håndtag i sort webbing og plastlomme til følgeseddel. Taskerne skal indeholde eventyrtæpper, som Professionshøjskolen bruger til indskolingens 1. og 2. klasse. Eventyrtæpperne bruges sammen med iPads til at skabe historier om fantasy-væsner. Herefter skal børnene selv digte videre på historien.

Læs mere

Diesel Care

Protra Group a/s fremstiller mange forskellige produkter bl.a.  filtre til Diesel Care. Diesel Care’s sortiment består af forskelligt udformede filtre med indhold af Aquafighter®, som er en løsning der opsuger evt. vand i brændstof, inden det kan gøre skade på motoren. Ved hjælp af filtre med Aquafighter® holdes brændstoffet fri for vand uden man behøver at fjerne det fra tanken inden. Dette gøres uden brug af energi og kemisk tilsætning. Protra Group a/s producerer filtrene i let materiale, som nemt lader brændstoffet passere igennem. Filtrene fyldes med Aquafighter® samt evt. stålkugler og stænger som vægt, så filtrene synker til bunds…

Læs mere
Sandsække til parasoller

Sandsække

Vi laver sandsække, som kan bruges til alt inden for stormflodssikring, stabilisering af fly, testkørsel af motorkøretøjer og til brug for stabilisering af stativer, telte og afskærmninger og lignende. Herunder ses et eksempel hvor Scantruck A/S bruger vores sandsække til at teste en lift. Vi producerer sandsække i slidstærk PVC-dug som svejses og eventuelt syes sammen. Sandsækkene kan monteres med sejlring eller håndtag i webbing. Vi kan producere sandsække i forskellige farver og vi kan også trykke logo eller anden identifikation på. Vores almindelige sandsække findes som standard i følgende vægtklasser: 5, 10, 15, 20 eller 25 kg.

Læs mere

Fikseringsudstyr

Protra Group a/s har i over 20 år produceret fikseringsudstyr. Vi tilbyder her et større sortiment til brug på hospitaler, psykiatri, politi, fængsler, plejehjem og andre institutioner. Vores fikseringsudstyr er blandt andet produceret i kunstlæder som kan vaskes ved 80 grader. Udstyret er CE-mærket og lever op til lovgivning for medicinsk udstyr. Låsene kan købes separat og er nummereret for sporbarhed. Et komplet sæt består af 1 stk. Mavebælte, 1 stk. Forlængerstykke (kan udelades), 2 stk. Sideremme, 2 stk. Håndremme og 1 stk. Fodrem. Hertil kommer låse og nøgler. Derudover findes specielt udstyr og tilbehør, såsom handsker, vaskeposer, plejemidler og…

Læs mere
Presenning Mercedes

Kalecher og Presenninger

Protra Group a/s har I mange år lavet Kalecher og Presenninger til Militærets forskellige køretøjer og i den forbindelse senest Kaleche til Mercedes G240 GD jf. billede. De laves primært i olivengrøn slidstærk pvc-dug men kan også laves i sort imprægneret kalechestof. Protra Group a/s har i samarbejde med Militæret udviklet en lukkestrop til disse Kalecher og Presenninger. Udover leveringer til Militæret laver Protra Group a/s også til private aktører indenfor renovering og salg af brugte køretøjer købt på aktioner. På billedet ses en kaleche leveret til Classic Star Club ApS.

Læs mere

Hætte til Movia

Vi har i samarbejde med Trafikselskabet Movia udviklet og produceret denne hætte til montering på busstoppesteder hvor busruten enten er omlagt eller stoppestedet midlertidigt er ude af drift. Hætten er i gul pvc dug med Trafikselskabet Movias logo samt teksten ”Bussen stopper ikke her” påtrykt. Vi har gennem årene udviklet flere forskellige hætter i samarbejde med Trafikselskabet Movia. Vi er glade for og stolte af samarbejdet. Skal vi også hjælpe dig med dit næste projekt?

Læs mere
Skum til sengerande

Skum til Babylab sengerande

Vi skærer skum til Babylabs flotte sengerande på vores Zünd skæremaskine. Her skæres den fede Borg-sengerand, som efterfølgende betrækkes med stof. Det færdige resultat kan ses i Babylabs webshop - www.babylab.dk

Læs mere
Skumindretninger

Skumindretninger

Vores ZÜND skæremaskine er her i gang med at skære skumindretninger. Vi kan tilbyde skumindretninger til næsten alle formål, og kan producere både små og store styktal. Vi kan hjælpe med at designe og skære en skumindretning som passer til dit behov. Se mere her: https://protra-group.com/produktgrupper/kufferter/ Kontakt os for yderligere info.

Læs mere
Back To Top