Protra-Group A/S

Hvem er vi?

Protra Group har specialiseret sig i industrielle tekstiler. Vi udvikler kreative løsninger baseret på specifikke kundebehov. Vi har en bred vifte af ekspertise og vores evne for tilpasning er næsten ubegrænset. Vores produkter er fleksible og kundernes idé samt vision er altid udgangspunktet for vort arbejde.

Vi er en dynamisk produktions- og handelsvirksomhed med mange aktive kunder inden for industri, luftfart, landbrug, forsvar, politi, brandvæsen og mange andre offentlige institutioner.

Protra Group fremstiller produkter i alle materialer; fra tekstiler og læder til forskellige plast- og PVC-materialer. Vi leverer færdige produkter, der straks er klar til brug ved levering. Vi har vores egne faciliteter i Danmark, Sverige og Polen.

Protra Group blev etableret i 1994 af Jens Olsen og har derfor mange års erfaring i branchen. Protra Group er blevet synonym med konkurrencedygtige priser og bred ekspertise. Vores fokus er på tilpasning i den egentlige betydning af ordet: produkter der skræddersyes/tilpasses til kundens behov.

Jens Olsen

Direktør
Nytænkning, udvikling og opstart af nye projekter. Vi finder altid en løsning.

jo@protra-group.com
+45 20 40 97 23

Kristina Johansen

Salg & Indkøb
Kontakt mig for salgsassistance.

kkj@protra-group.com
+45 31 16 86 31

Jakub Ambrozak

Produktionschef

ja@protra-group.com
+48 88 215 8422

Har du en forespørgsel til en opgave? - Så lad os hjælpe jer.