skip to Main Content
+45 43 99 46 00 info@protra-group.com

Hvem administrerer websitet?

Denne hjemmeside administreres af:

Protra Group a/s
Navervej 28D
4000 Roskilde

Når du færdes på websitet indsamles oplysninger om dig. Her kan du læse hvilke oplysninger vi indsamler, og til hvilke formål de indsamles til.

Hvilke oplysninger indsamles?

Protra Group a/s indsamler de oplysninger om dig, som du selv afgiver i forbindelse vores kontaktformular og tilmelding til nyhedsbrev. Her indsamles oplysninger om navn, virksomhedsnavn, adresse, postnummer samt e-mail. Derudover indsamles oplysninger om din færden på websitet via Google Analytics.

Hvilke formål indsamles oplysningerne til?

De personoplysninger vi indsamler bruges primært til at gennemføre de køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne anvendes til at forbedre vores produkter og services, at tilpasse indhold og markedsføring til dine interesser.

Videregives oplysningerne til andre?

Oplysningerne videregives ikke til 3. part.

Hvor lang tid opbevares data?

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden, som de formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Dine personoplysninger bliver gemt i højst 5 år, efter du har afmeldt en service eller foretaget et køb hos Protra Group a/s.

Hvordan er oplysningerne beskyttet?

Dine personoplysninger bliver gemt på computere med begrænset adgang i overvågede lokaler. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende med henblik på at sikre en sikker og fortrolig håndtering af oplysningerne.

Vi kan dog ikke garanterer en 100% sikker overføring af data via Internettet. Der kan derfor være risiko for, at andre opnår uberettiget adgang til oplysningerne.

Hvordan kan vi kontaktes?

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Protra Group a/s har om dig. Hvis de oplysninger vi har om dig ikke er korrekte, kan du naturligvis altid få dem ændret eller slettet. Du kan altid gøre indsigelse mod at vi behandler oplysninger om dig og du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke til at vi behandler dine oplysninger.

Har du spørgsmål i øvrigt om behandling af behandling af personoplysninger eller andre forhold om Protra Group a/s’ services, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan rette henvendelse til:

Protra Group a/s
Navervej 28D
4000 Roskilde

E-mail: info@protra-group.com
Tlf.: 4399 4600

Back To Top