skip to Main Content
+45 43 99 46 00 info@protra-group.com

Fikseringsudstyr

Protra Group a/s har i over 20 år produceret fikseringsudstyr. Vi tilbyder her et større sortiment til brug på hospitaler, psykiatri, politi, fængsler, plejehjem og andre institutioner.
Vores fikseringsudstyr er blandt andet produceret i kunstlæder som kan vaskes ved 80 grader. Udstyret er CE-mærket og lever op til lovgivning for medicinsk udstyr. Låsene kan købes separat og er nummereret for sporbarhed.
Et komplet sæt består af 1 stk. Mavebælte, 1 stk. Forlængerstykke (kan udelades), 2 stk. Sideremme, 2 stk. Håndremme og 1 stk. Fodrem. Hertil kommer låse og nøgler.
Derudover findes specielt udstyr og tilbehør, såsom handsker, vaskeposer, plejemidler og rengøringsmidler.
Vi har flere fiksering som passer til forskellige psykiatrisenge. Herunder ses for eksempel vores udstyr monteret på psykiatrisengen Resilience fra Agitek.

Fikseringsudstyr til psykiatri mv.

Fikseringsudstyr til psykiatri mv.

Sikkerhed og kvalitet er centrale omdrejningspunkter, når vi udvikler fikseringsudstyr, og derfor indtænker vi både personale og de, som skal behandles. Som personale skal du kunne vide dig sikker på, at de redskaber og værktøjer er i topklasse – både for dig og for dem, som skal behandles. Vi er nemlig godt klar over, at det kan være en svær situation at stå i, og derfor er det vores job at producere produkter, som gør processen nemmere for alle parter i en fikseringsproces.

Vi har i over 20 år lavet fikseringsudstyr til psykiatrien. Vores fikseringsudstyr er produceret i kunstlæder med påsyet velour for beskyttelse eller produceret i stof i form af bomuldsvæv. Udstyret er CE-mærket og lever op til lovgivning for medicinsk udstyr. Låsene kan købes separeret og alle låse til bælterne får individuelt nummer for sporbarhed.

Vi har lavet fikseringsudstyr til hospitaler, psykiatri, politi, fængsler, plejehjem og andre institutioner.

Udvalgte produkter

Låse og nøgler
Fiksering i kunstlæder
Fiksering i læder
Fiksering i stof
Tilbehør
Nøgleringe Til Psykiatrien
Nøgleringe til psykiatrien

Vores udstyr er groft opdelt i to kategorier: Beskyttelsesfiksering og tvangsfiksering.
Beskyttelsesfiksering er beregnet til beskyttelse af svage patienter, som har behov for fastholdelse i seng etc.

Tvangsfiksering derimod er beregnet til stærkt udadreagerende patienter, som kan være til fare for sig selv og andre.

Vi har to grupper af udstyr til tvangsfiksering. De psykiatriske centre har i mange år anvendt vores læderudstyr, men på grund af strengere hygiejnekrav, som blandt andet kræver at udstyret skal kunne vaskes ved 80 grader, har vi i samarbejde med psykiatrien udviklet et sortiment i kunstlæder. Dette udstyr kan netop vaskes ved 80 grader, samtidig med at det har samme styrke som læder.

Vi har følgende 3 sortimenter:

  • Kunstlæder – Se oversigt her: Kunstlæder
  • Læder – Se oversigt her: Læder
  • Stof – Se oversigt her: Stof

Hertil forhandler vi låse og nøgler til udstyret, samt tilbehør i form af læderfedt, imprægnering, renseprodukter, vaskeposer og tasker.

Se oversigt: Tilbehør (Dansk)

Vejledning til behandling og vedligehold af låse:Klargøring og vedligeholdelse af låse

Back To Top